Bygtek online

By

.


De fire ejere af det nystartede VanKompagniet har tilsammen erhvervserfaring nok til et langt arbejdsliv. Den nye virksomhed skal gøre det nemmere for varebilbrugere og forhandlere at indrette og udstyre deres varebil optimalt

Når VanKompagniet i denne måned slår dørene op i de nyrenoverede lokaler på Præstemarksvænge i Roskilde, er der masser af hestekræfter i det veludstyrede værksted, lager og showroom, hvor adskillige varebiler allerede er ved at få monteret bilindretning, blink, lys og dekoration. Desuden er der mere end 65 års brancheerfaring samlet i de fire ejere.

VanKompagniet tilbyder en samlet kvalitetsløsning, hvor varebilbrugeren eller forhandleren kan tilvælge alt det nødvendige udstyr, der dækker netop de specifikke opgaver og branche. Det gælder alt fra indvendig beklædning og isolering, dekoration, tilpassede reolløsninger og LED-lys til tag- og lysbøjler samt kameraløsninger. Alting kan let og enkelt bestilles samlet og monteres på en gang.

– Vi ved, hvor tidskrævende det kan være for varebilbrugeren selv at skulle stå for at koordinere indretning, design og beklædning af dekoration samt montering af det nødvendige udstyr i samarbejde med en række forskellige leverandører. Derfor ønsker vi at tilbyde den bedste samlede totalløsning, hvor du kun skal entrere med én partner, udtaler direktør og partner Michael Pettersson.

Han fortsætter:

– Når først varebilen er købt og modtaget, så skal den jo helst ud at tjene sig selv ind igen så hurtigt som muligt. Derfor ser vi det som vores fornemste opgave at hjælpe med at optimere opbygnings- og indretningsprocessen med det formål at gøre hverdagen lettere og enklere for vores kunder.

Hos dig eller hos mig?
Selv om størstedelen af VanKompagniets 10 medarbejdere sidder i Roskilde, betyder det ikke nødvendigvis, at varebilen behøver at komme dertil for at få monteret løsningerne. Langt det meste kan monteres af virksomhedens on-site montører ude hos kunden, hvilket sparer transporttiden. Derudover tilbyder VanKompagniet montage hos en lang række lokale opbygningspartnere med eget værksted spredt ud over hele Danmark – de såkaldte Aluca Vanpartnere.

Bag VanKompagniet A/S står en solid ejergruppe bestående af direktør Michael Pettersson, salgsdirektør Marc Troels-Smith samt salgscheferne Per Østerkjerhuus og Steen Olsen. Alle har de en omfattende erfaring fra varebilsbranchen, som de ser frem til at bruge i deres respektive roller i deres nye virksomhed.

De fire ejere bag det nye VanKompagniet A/S – fra venstre er det Michael Pettersson, Per Østerkjerhuus Marc Troels-Smith og Steen Olsen.

Otte års Premium garanti
Udover kerneforretningen som totalleverandør af varebilsløsninger bliver VanKompagniet også dansk importør af Aluca bilindretningsløsninger. Og VanKompagniet har besluttet sig for at følge trop med garantibestemmelserne fra den tyske producent og giver derfor otte års Premium garanti på størstedelen af det omfattende produktprogram.

– Det synes vi understreger, at vi i høj grad ser os selv som kundens partner mere end bare en leverandør. Det giver også kunden en øget tryghed og gennemsigtighed i forhold til forventede omkostninger, fortæller salgsdirektør og partner Marc Troels-Smith.

Skriv et svar